Sport og FitnessHockey

Usædvanlige sport - rullehockey

Ofte unge er interesseret i usædvanlige sportsgrene. Tag for eksempel rullehockey. Billeder og denne artikel vil hjælpe dig til at håndtere det. Det er imidlertid ikke så svært. Rullehockey - en sport, der ligner en almindelig hockey, kun i stedet for en kugle spændeskive anvendes her. Spiller opgave er at score det på modstanderens net.

Lidt historie

For første gang spillet udkom i England i det tyvende århundrede. Så begyndte det at spille tyskerne. Rullehockey udviklet i en høj økonomisk kapacitet lande. I øjeblikket er der organisationer som Den Internationale Roller Sports Association og International Federation of skøjteløb. Disse organisationer er arrangørerne af VM og EM mesterskaber.

nødvendige udstyr

For at spille rullehockey kræver en specielt udstyret legeplads. Det meste af sin længde er 20 x 40 meter, mindst 15 x 35 m. Platformen kan være belagt med asfalt, beton, stenplader eller træplader. Det vigtigste, at det var indhegnet rand, som ikke bør være mindre end 20 cm i højden.

Hver spiller er forpligtet til at klæde sig ordentligt. Obligatorisk beskyttelse i henhold til sokker, knæbeskyttere, handsker og bandage. Målmand har særlige puder til beskyttelse af fødder, deres tykkelse er ca. 35 cm. Til brug håndbeskyttelse handsker, tyk håndflade. goaltender bærer også knæbeskyttere og en forbinding. Ofte en maske for at beskytte dit ansigt.

Rullehockey - lidt bold?

Meget sjov og spændende er et rullehockey. Bolden bruges til spillet speciel, er den lavet af hård gummi. Vægt - 155 gram, diameter - 23 cm Et mål er scoret, når bolden krydser modstandernes mållinje ..

Rullehockey er sådan en ting som en høj bold. Så er enhver bold, der efter at have slået stokken fløj til 1,5 meter eller mere. Hvis han fløj så højt i refleksion rammer målmanden, er den fejl ikke overvejet. I andre tilfælde, ligesom støbte tælles som en krænkelse.

Stick skal være lavet af træ. Højde fra 90 til 115 cm og en vægt på ikke mere end 500 gram.

spil udstyr

Holdet består af to angribere, et bindemiddel, en keeper og en forsvarer. Derudover skal bænken sidder en målmand og to spillere til at erstatte. Udskift en spiller på noget tidspunkt i løbet af et spil eller i en pause. Det vigtigste er, at det nye medlem kan starte spillet, når de udskiftede forladt området.

I spillet af to halvdele, som hver varer i 20 minutter. En pause - 10 minutter. Det er også muligt at tildele ekstra tid, hvis det kræves i spillets regler. Den første ekstra periode varer 2 minutter, den anden længere - 4 minutter. Spillet fortsætter, indtil det første mål.

Spillet er meget lig en almindelig ishockey. Atleter skal bevæge sig meget hurtigt samles, at lægge mærke til hver bevægelse af en modstander. I dette spil kan du træne dine mavemuskler, arme og ben.

Det er vigtigt, at atleter spille kollektivt. Hvis hver spiller vil gøre, hvad han vil, vinder dette hold vil aldrig opnå. Alle i teamet opfylder sin rolle, men i sidste ende alle arbejder sammen.

Hver spiller har til at bevæge sig godt på rullerne. At være i stand til at rotere og dreje ved høj hastighed, reducere hastigheden, sinke. Ud over evnen til at bevæge på rullerne, skal spilleren ved hvordan man bruger en stok og være i stand til at tage og aflevering, holde det op og smide ind i målet.

Hvad er face-off?

Indkast udføres i starten af spillet, i løbet af spillet periode eller overtid. Hvis dommeren ikke præcist kan følge spillet, han har ret til at suspendere spillet og genstarte den med indkast. For at gøre dette, to spillere af modstanderens stå overfor hinanden i midten felt. Bolden er på jorden, klubbens rivaler i de 20 cm fra det. Efter fløjte, kan spillet begynde. Her til hver spiller skal vise hurtighed og smidighed få fat i bolden.

Som i den regulære spil, kan dommeren udpege et frispark eller et straffespark. I løbet af denne strejke står spillerne bag midterlinien. Målmand stående i mål, den spiller, der vil gøre slag - på mærket for straffespark.

For overtrædelser af dommer kan fjerne en spiller til 2, 5 eller flere minutter. I nogle tilfælde, når der var en grov overtrædelse af reglerne, kan dommeren fjerne en spiller at afslutte spillet. Udelukket spiller skal ikke udskiftes. I dette tilfælde kommandoen forbliver med færre spillere, og det bliver mere sårbar.

Spillet ser dommeren. En chef, som sammen med spillerne bevæger sig på banen og sikrer, at der ikke er nogen overtrædelser. De to andre er ved gaten. I løbet af de mål, de hæve flaget, hvilket viser, at bolden i nettet. I enhver tvist, kan dommeren give råd eller for at anmode om en live video af kampen. Over tid, spillet ser dommer tidtagere. De mener, hvor lang tid det tager spillet, hvor længe det varede, og stoppe ekstra tid.

At lære at spille rullehockey, du har brug for en masse tid. Først skal vi bare ride på rullerne, derefter lære forskellige teknikker til at køre. Så kan du begynde at skate med stokken og bold, lære reglerne i spillet. Når hovedretten vil blive afsluttet, og den studerende begynder at være flydende i en pind og en bold, kan du gå videre til mere vanskelige øvelser. Dette er en anden form for angreb og forsvar, harping, vildledende manøvrer.