Nyheder og SamfundBerømtheder

John Higgins: biografi, livets kendsgerninger, fotos

En af de mest fremtrædende og kendte repræsentanter for snooker er John Higgins. Spiller Biografi begyndte i den lille by Wishaw, hvor han blev født 18 maj 1975. Den skotte vandt en international licens og blev en professionel spiller i 1992.

Sammen med andre, lige så fremtrædende brite Ronnie O'Sullivan, han trådte verdenseliten sorter af Snooker - snooker. Første triumf fandt sted i 1994, da han i finalen blev slået Deyv Harold. Siden da hans karriere begyndte at udvikle sig hurtigt.

Karriere Skotland "guiden"

De første to sæsoner i sin karriere, John brugt ganske beskedne. Han annoncerede sig selv i turneringen Grand Pri, der sensationelt vandt første omgang. I denne berømte spiller ikke stoppe, og den følgende sæson vandt to titler og British Open International Open. Disse resultater har gjort det muligt for skotte at tage en 11. plads i rækkefølgen af verdens snooker.

I sæsonen fortsatte 1995-1996 John Higgins at vise en fremragende spil. Hans trofæ samling var genopfyldes med adskillige flere titler: German Open, International Open. Han blev den fjerde finalist til verdens turnering og trygt placeret på den anden linje i rating.

Sæson 1997/98 var den mest succesfulde i skotte karriere. Higgins var en finalist 8 rangerende turneringer. Nu var der kun VM, hvor han ikke var kendt for stor succes. Den vellykkede kombination af omstændigheder kan føre til spillerens næret drøm. For at gøre dette, Stiven Hendri måtte tabe i første runde af konkurrencen, og John, får trofæet. Som et resultat, opnås han opgaven og tog førstepladsen i rækkefølgen.

Højhus og hurtige fald

I 1998-1999 sæsonen kunne Dzhon Higgins ikke forsvare titlen. Men spilleren var på den første linje, på grund af en gevinst på flere store konkurrencer: The Masters, Kina International, UK Snooker Championship.

Den følgende sæson var ikke så vellykket i master karriere. I en af de turneringer, scorede han flest point pr kamp. Først maksimal pause på 147 point, der er optaget på Nations Cup, og derefter irsk Masters konkurrence. Higgins vandt trofæet et par præmier ved konkurrencer Welsh Open og Grand Prix.

I 2000/01 begyndte John at falde. Først gik alt godt, og han blev besejret i finalen af de britiske mesterskaber eminent Mark Williams. Men i Grand Prix, han holdt op med at deltage på grund af brylluppet. Nations Cup-kamp, han tabte til Ronnie O'Sullivan og faldt til tredjepladsen verdensranglisten.

På trods af det lave niveau af spillet i de følgende to sæsoner, har John Higgins formået at holde i top fem af de bedste snooker spillere.

Et højt niveau af dygtighed - det første sted i rækkefølgen

I 2005/06 genvandt skotte glimrende spil formular. Ved turneringen Grand Prix, vandt han en jordskredssejr over sin evige rival Ronnie O'Sullivan. Samtidig har John sat flere rekorder: 4 hundrede-serier og 494 kørsler scoret.

Den britiske mesterskab var mindre vellykket for Higgins. Han tabte i 1/8 finalerne hans modstander Ken Doherty, men vandt "Wembley" turnering. På Malta Cup konkurrence en spiller når det sidste, men blev besejret.

På den walisiske Open turneringen oplevet mester taber til de 1/8 finalerne. Match China Open slutter til skotte endelige nederlag af Mark Williams. Han var en af favoritterne til VM i 2006. Men den generelle overraskelse af mange eksperter, det gav måde at den første runde af konkurrencen til Mark Selby. På trods af dette faktum, har snooker-spiller John Higgins formået at genvinde toppen stedet ranking.

Ustabil spil, skuffende fans

Skotske fans "guiden" forventede ham at være så succesfulde forestillinger som før sæsonen. Dog havde John ikke behage dem, og kun skuffe. Han deltog i konkurrencen Nordirland Trophy, hvor han tabte til 1/8 finalerne i de kinesiske spillere. Derefter han har undladt at forsvare titlen i konkurrencen "Grand Prix".

I britisk mesterskab Higgins gør overklassen og nåede semifinalerne scenen. Men han tabte til endelige vinder Peter Ebdon. Så begyndte de erfarne mestre at falde. Han undlod i første runde af konkurrencer Welsh Open og Malta Cup. På China Open turnering, skotten ramte 1/4 finalerne, tabe til sin modstander og nære medarbejder Grammy Dott.

På den prestigefyldte konkurrence i Sheffield, Dzhon Higgins var ikke en favorit. Ikke desto mindre lykkedes det ham at blive rehabiliteret til fans og vinde en anden trofæ.

Verdensberømmelse - den første større succes

I 1998 skotte deltog i World Cup. Han er for første gang i sin karriere nåede finalen og snuppede sejren fra perspektivet af Mark Selby molodogoi. Englænderen at kvalificere og viste høj klasse spil. Dog viste reelle dygtighed og viljen til at vinde, hans modstander. Som et resultat, "tryllekunstner" fejrede succes.

Han blev den første vinder af verdens titlen i 1998, da han var blot 23 år frem i denne indikator to strålende spillere, Williams og O'Salivanna. 9 år senere vandt han den anden trofæ af mesterskabet.

I 2007 indehaveren af den honorære titel af "medlem af Order of the British Empire" Dzhon Higgins i et interview indrømmede, at begivenheden er blevet en af de vigtigste i hans liv, efter fødslen af barnet.
Den følgende sæson var endnu mere succes for den erfarne spiller. Han var vinderen af konkurrencen "Grand Prix", og fik sin tredje titel. I rækkefølgen snooker spillere, sluttede han 4th, og et år senere blev dens leder.

Afgiften af bestikkelse

I april 2010 den skotske spiller, sammen med sin manager til stede på forretningsmøde. En indflydelsesrig forretningsmand tilbød Higgins og Mooney afholde en række arrangementer på snooker på kontraktbasis.

På det tidspunkt har en 3-tiden vinder af verden titel besluttet at acceptere den fristende tilbud og adfærd af kontraktlige spil. Som et resultat, John måtte give et par frames. Den totale mængde af bestikkelse beløb sig til omkring 400 000 dollars.

Efter en intern undersøgelse Higgins er blevet suspenderet fra at deltage i konkurrencer i snooker. Dog oplevede skotte besluttet at modbevise påstandene, siger, at det hele professionelle karriere har aldrig bevidst savnet.

Ifølge afgørelsen fra uafhængig domstol, blev spilleren tildelt en monetær bøde og Semi-årlige diskvalifikation, og hans manager livslang suspension fra snooker.

Retur til spil

Vender tilbage fra suspension, John vandt et par turneringer. To af dem er den mest prestigefyldte: UK Championship og World Championship. Skotte fortsatte med at demonstrere en høj grad af snooker. John Higgins, hvis biografi er en direkte bevis på hans talent, "Konstruerede" at besejre selv i ETPC-5. ETPC-6 ikke gik så godt for ham. Han nåede finalen, men tabte til eventuel mester Michael Holt.

British Championship John brugt på et højt niveau og mødes i finalen med Markom Uilyamsom. Kursus af mødet spilleren indrømmede med score 2: 7 og 5: 9. Men i det hårdeste kamp, Higgins var i stand til at vinde. Denne titel var den tredje af sin karriere.

Ved turneringen februar Welsh Open, han nåede finalen og har fået et andet trofæ, slå Stephen Maguire med en samlet score på 9: 6. Den følgende måned, skotten sejrede også i konkurrencen Hainan Classic.

Livet udenfor snooker

Selv fire-tiden verdensmester John Higgins har en ret til privatlivets fred. I 2000 gjorde han en officiel ægteskab med sin kæreste Denise. I løbet af de år, de havde tre børn: en pige, Claudia, drenge og Oliver Pearce. Desuden er han altid forsøger at deltage i fodboldkampe på dit yndlingshold "keltisk".

I 2006, efter nederlaget i finalen i Malta Cup, John droppede ud af flyet på grund af ekstrem forgiftning. Men forberedelserne til den næste turnering og verdensberømmelse på Crucible, spilleren var i stand til at give op med at drikke.

I 2011 har Higgins skete en stor tragedie. Hans far døde af kræft. Det er næsten altid ledsaget af søn af alle globale turneringer.

Den første linje i rækkefølgen, at vinde det britiske mesterskab

På de årlige britiske turneringens finale mødte skotte med Markom Uilyamsom. John Higgins (se nedenfor foto) blev sat til at vinde.

I den sidste kamp viste waliseren et lavt niveau af spillet. I semifinalen viste han karakter og viljen til at vinde. Men der var en sidste meget uheldigt for ham. Total score var 9: 5, når den skotte brød i løbet af spillet og vandt 22 trofæ i hele sin karriere som professionel spiller. Han kom ind i kohorte af de store snooker spillere, for at vinde mere end to i UK Championship.

John Higgins fortsætter med at glæde sine fans talentfulde spil. På trods af den lille nedgang, det fortsætter med at vise et højt niveau af dygtighed. I øjeblikket er det er placeret på 6. verdensranglisten. Skotsk "wizard" for Wishaw evigt ind i historien om det populære spil.