Intellektuelle udviklingMystik

Meningen med livet

Kapitel 1. 3

Meningen med livet i Gud.

Fra bogen af Nil Uolsh "Samtaler med Gud" Neil spurgte: "Hvad er meningen med livet? Og som vægten i gang?".

Gud: Kan du huske i Bibelen ved første var der ikke noget, så var der det ord, Guds ord, og Ordet var Gud.

Og så kom jeg sammen. Jeg har tænkt, "hvem er jeg?". ikke hvem man er Ask. I sidste ende, indså jeg jeg ESM, det vil sige, jeg eksisterer. Men jeg regnede det ud indefra. Og jeg ønskede at vide mig udefra. Hvordan laver? Det er ikke klart. Igen, jeg troede i lang tid. Og så indså jeg, at jeg er nødt til at blive opdelt i mindre dele, så gennem dem til sig selv ved. Den store og mægtige. Og så jeg brast i små stykker. Dine videnskabsfolk siger universet ud over den eksplosion, der fandt sted for 14 milliarder år siden. Jeg blæste det i stykker. Og man må forstå, at hele universet synlige og usynlige, galakser, stjerner, planeter, solen, månen, jorden, hvor du bor, enhver sten liggende på jorden, planter, dyr, og du er alle menneskeskabte Ya stor betydning for vores livet er hvad den store enhed, som vi kalder Gud, Allah, Krishna, Faderen, etc. Det udvikler og kender sig selv gennem os i løbet af spillet kaldet liv!

Hvis du ikke har set Gud, efter mine ord, bør du se det. Se til venstre, til højre, frem og tilbage, op og ned, på andre, i spejlet og alt hvad du ser Gud. Gud er alt og Gud er i alt.

Gamle Vedaerne og Upanishaderne siger, at der er dage og nætter i Brahma (Gud). Der er tidspunkter, hvor han sover, og når han er vågen. Bibelen taler også om det, i første omgang var der ikke noget, så var der det ord, Guds ord, 7 dages skabelse mv etc. Det vil sige, først, var han i søvn, og så vågnede. Dag og nat varer 4,5 billioner år. Nu er vores Brahma, som vi lever i, 2 billioner 195 milliarder år. Det efterlod ham stadig til at leve, 2 billioner 192 milliarder år. Når oversat til vores liv, hvis vi lever op til 100 år gammel, han var 50 år gammel. Det er en klogere selv. Det vil sige, at det var Gud barnet, Gud er en ung mand, og nu klogeste. Det vil sige, det er som et barn, der kommer til at lide terninger, noget ødelagt, og nu fået erfaring.

4

"Walsh: - Hvad sker der, når du falder i søvn?

Gud: - Når jeg vågner, jeg blæse op, og begynder at ekspandere, ligesom en sæbeboble, til en vis grænse, så den tid kommer, når jeg begynder at falde i søvn og hele universet kollapser i et enkelt punkt, på størrelse med et barns bold.

Gør: - Millioner af galakser, milliarder af planeter, planeten Jorden er det ikke muligt at skrumpe til en størrelse, tror jeg ikke dig!

B: - Lad os tænke, tage atom, 99,9 atom procent - en kerne omkring elektroner kredser. Mellem elektronskyen kerne - tomhed. Atom står i krystalgitteret mellem atomerne, også er tomhed. Men hvis du fjerner alle de tomrum, vil hele universet skrumpe til børneafdelingen på bolden. Kan du forestille dig, hvor meget vægt en kubikcentimeter af stoffet - og milliarder af tonsvis af billard. Og hvordan tror du, at universet er uendeligt, og den endelig, jeg, jeg er alene i universet? Eller vi har mange guder?

Jeg - Jeg ved det ikke.

B: - Vi er mange, og vi kan lide sæbebobler, så punktere, så blusset. Der er universets love, at selv vi, kan guderne, ikke overtræder. Det ser ud til, at der er en stor Gud, som skabte dette univers, men vi ved det ikke endnu. "

Forfatter: - Under meditation, så jeg en sort terning, hvorfra kommer guderne. Denne terning kaldes absolut. Malevich 'Black Square, er en plan billede af det absolutte. Derfor er alle de ånde, når de ser på dette billede. Alle husker hans fødsel. Det er alt jeg ved om Gud.

konklusioner:

1) Personlig person, kaldet Gud, for vi ikke eksisterer. Det vil sige, vi kan ikke pege fingre og sige, her er denne person er Gud. Forestil dig, at din krop - det er Gud. Nogle celle har modtaget individuelle sind, og ønskede at vide dig. Til dette formål er det nødvendigt at gå ud over grænserne for din krop, og det er - det er umuligt! Ingen blod, ingen næringsstoffer, kroppen straks dør. Blood celle mener, at det er Gud blodet. Lever celle - Gud er leveren. Andre guder kan tilpasse vor Gud, fordi de er udenfor.

2) Hvis du søger Gud, forsøger ham med at finde et sted i Mekka, Jerusalem, Tibet, Egypten, men der du finder ham, men hvorfor bruge pengene og gå et, kig ind i dit hjerte. Guds tempel er i dit hjerte. Alt er Gud og Gud er i alt.

Fortsættes på følgende link:

http://files.mail.ru/VTACAK

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.unansea.com. Theme powered by WordPress.