InternetSøgemaskineoptimering

Website Promotion Artikler, Artikler Fortsat

Som jeg lovede, jeg fortsætter, jeg deler hans resultater og observationer.

Lad mig minde om, valgte jeg for salgsfremstød artikler. Nat og dag, til - span nittet indhold. Jeg skrev en masse og godt, efter min mening, at kvaliteten.


Navstavlyal links. Blev offentliggjort. Spørgsmålet er, hvor? Naturligvis de mapper med en stor, TCI og PR, og så på min hjemmeside links vejede mere. fordi vægten af de links er afgørende for i den promotion artikler webstedet. Det er, hvor problemet er opdaget.

Tunge og autoritative biblioteker såsom DMOZ (TCI 40000) Yandex (CY 50000), har ikke engang punktet "tilføj artikel" i menuen. Det er klart, at razmeschatsya der skal være meget avanceret tekstforfatter.


Men i en mindre prestigefyldte, men også fundet betydelige publikationer forhindringer. Katalogerne med CY 500, betalte placeringer, et eksempel på "seozavr". Roam I lang uld søgende på udkig efter de bedste steder. Jeg fandt nogle med TCI 250-300. Der har artikler til moderation. Men nogle poudalyat mine referencer, nogle bare tog artiklen og al stilhed, ikke sende links, hvor det kan ses. Som jeg forstår det - stjålet. Sandsynligvis for den efterfølgende omskrivning.

Pokapatsya mere - findes endelig en mappe med TCI i 1300! Bestået det på URL analyse, har TCI vist sig virkelig 1300. Og Åh glæde! Endelig! Tag bare bede om at blive registreret. Jeg registreret og bogført flere artikler. Moderation de passerede overraskende hurtigt. Og efter et stykke tid, der var henvisninger til deres websted i min analyse. Min glæde kendte ingen grænser. Men min TCI har ikke ændret sig. Tja, jeg tror hurtigere. Yandex esch1 ikke gennemgå mit websted. Venter. Og så noget spodviglo mig igen tjek dette websted. Bestilte analyse. Da kom det resultat, jeg næsten lammet efter chokket. 1300 viste sig at være i alt 30! Og nær henvisning var ikke præcis den adresse og adressen på hans spejl. Hvordan vil du forstå dette? Og jeg forstår, hvordan bedrageri. Vildledning, ved bedrag eller svindel.

Selvom jeg er en nybegynder og har ingen erfaring, tror jeg ikke, han er skyldig. Stadig tror jeg, at jeg blev snydt. Hvordan er dette muligt? Efter alt tout disse ressourcer, disse charmerende fyre. De salgsfremmende artikler, der, varm, omsorgsfuld lys, ønsket om at hjælpe den uerfarne, vil dele sine erfaringer. De skriver også om ærlighed. Det faktum, at internettet ikke er lavet til at slette henvisningen og solgt, at erhvervslivet bør gennemføres ganske godt.
Jeg konkluderede, at ophavsretten er værdsat på netværket, lige rundt ham så meget ballade forkert.
Da jeg prøvede at offentliggøre, ikke accepteret min artikel om en anden ressource, blev jeg beskyldt for plagiat. Her er det, hvordan det ikke blev accepteret.
Derfor, jeg gentager, ikke skrive svezhenapisannyh artikler. Soak dem nedelyu- to på din hjemmeside. Når Yandex vil indeksere dem. Din forfatterskab er indlysende.

Nogle biblioteker, skriver som svar på forsøget på at udgive noget, som du ikke har ret til at offentliggøre, endnu ikke skrive 10 artikler i ordre. Direkte svindel er ikke her, men er klart synlig ønske om at profitere på bekostning af den uerfarne.
så jeg råde; ikke på køberen løfter, charmerende sympatisører. En uafgjort oplysninger fra fora. Der hvis nogen ønsker at, som svar på dit spørgsmål, sende dig i den rigtige retning til ham, er der altid en ærlig blogger, der anser det for en ære at aflive dørmanden!
På dette jeg har alt. Jeg håber, at mine tanker højt, vil nogen hjælpe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.unansea.com. Theme powered by WordPress.