Hjem og familieUddannelse

At barnet læse om natten?

Tja ... "Hej, jeg er din tante!" ... come ... ville aldrig have troet, at jeg blev bedt om at gøre ... Bare husk filmen "Operation" Y "og andre eventyr Shurik." Husk, hvordan han blev fodring baby grød og sovende var ved at pakke? Det er det ... Og jeg var forfærdet forestillet mig, at sådan noget, der venter mig.

Og det hele er, at hans søster havde til hurtigst muligt at forlade efter en anden by, en mand, hun samlet op med dig, alle de pårørende eller andet sted på mystisk vis forsvandt og som et resultat, har jeg haft den skæbne hele aftenen at rode med en fem-årig rastløs ved navn Lena (helt ærligt, tyfon med to buer). "Nå, hvad af det - formanet søster, rakte mig en kæmpe kasse med dukker, bolde, overdådigt kaniner og andre frygtelige ting - vigtigst af alt, skal du sørge for at lave en grød med mælk og lægge mig til at sove senest klokken ni." "Det er nemt at sige .." - Jeg tænkte, og ser på med interesse Regard mig Lena indså, at hun føler på samme måde.

Nå, intet. Alligevel læreruddannelsen har - styre en eller anden måde. Til minde dukket foredrag om metoder til uddannelse af førskole alder børn, men intet at gøre med en fem-væsen er bundet til halen af min elskede kat bue, blev ikke fundet.

Efter en times perfekt orden har intet at minde: Jeg kunne ikke gøre en enkelt trin, for ikke at træde på nogen legetøj fra mine bøger det blev bygget et hus, som i "frivillig-obligatoriske" var beboet af katten, synes allerede at blive overgivet og resigneret til sin skæbne, og i den snehvide overflade af køleskabet, markører for alle mulige farver, dannede nogle byaka. Snart vidste jeg allerede alle de overdådige små dyr ved navn, professionelt svøbt dukke Katya, og faktisk spillet i "Mødre og døtre" Jeg selv begynder at kunne lide det.

Efter at have spillet nok, begyndte jeg at lave mad grød. Gudskelov, at på emballagen skrive "metoder til madlavning", eller allerede med den fjerde forsøg, jeg ville aldrig have forberedt. Grød, selvfølgelig, var meget velsmagende og overbevisende tvivl dette barn, jeg selv uplel god halv, med den "barn", sagde: "Bare en skefuld ..".

Tid ubønhørligt nærmere til ni om aftenen, som jeg er meget var glad, venter en hurtig fred og ro. Og så den lille Lena mig igen forundret: det viste sig, at min mor natten hun læser eventyr, så jeg også nødt til at læse, da det ellers nægter at gå i seng. Den kasse med legetøj, jeg fandt et par børnebøger, forsigtighed afslappede søster.

Så må det være. En lille mirakel klatrede i seng, jeg åbnede bogen og ... først fangede mit øje var sætningen: "... og om morgenen Snehvide izdohla ...". Uden et øjebliks tøven, jeg smækkede den lille bog og tog en anden. Jeg fandt et eventyr "Om den lystige skomager" (det forekom mig, at der ikke er bestemt ingen "svage" er ikke), og begyndte at læse: "En dag i foråret, i en lille landsby, alle børn er døde ...". Først blev jeg bange for, hvad eventyr er tjent i dag børn. Og så indså jeg, at andre børnebøger, og jeg behøver ikke at tage de fabelagtige historier om ingenting, bortset fra dens hukommelse (se internettet jeg turde ikke, af frygt for at snuble på den samme "izdohshih" Belosnezhek). Det eneste, der kom til mit sind filologi - en ... græsk episk.

- Kender du historien om kong Odysseus - Jeg spurgte Lena fem år, forventes at sandsynligvis en anden eventyr om "Varis pot" eller "Hvordan pindsvin løb på græsset."

- Nej Og hvem er - interesseret i Lena.

- Nå, så lyt. Engang boede der en konge på en fjerntliggende ø ...

Fortælleren af min uvigtige, og de børn, jeg aldrig før havde ikke fortælle historier, men Lena lyttede med tilbageholdt åndedræt om alle de eventyr af Odysseus, Penelope, Telemachos, og andre helte fra de homeriske epos. Jeg selv var så opslugt i historien om det, og lagde ikke mærke til, at barnet er faldet i søvn. Slukke lyset og lukke døren bag ham, gik jeg til mit værelse at genlæse "The Odyssey".

Om morgenen kom søster og tog sin datter til at sende hende i børnehave, og om aftenen ringede og leende, sagde, at læreren forvirret: hvor fem år gamle pige ved så godt helte antikke græske litteratur, som hun kun lært på instituttet?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.unansea.com. Theme powered by WordPress.