Selv-dyrkningPsykologi

Sådan ændre dit liv til det bedre?

Skeptikere der læser titlen på artiklen, kan spørge: "Hvad ret gør nogen ukendt til at rådgive , hvordan du ændrer livet til det bedre?"

Jeg tror, jeg kan give et par af disse tips, fordi jeg gjorde det. Jeg har ændret mit liv. I den bedst mulige måde.

Efter en lang og vanskelig skilsmisse, var jeg tilbage med to børn. Og så kom omstruktureringen. Og uden det hårde arbejde med at uddanne piger snart reduceret til et simpelt problem: hvordan man brødføde deres døtre? I disse dage havde jeg ikke tid til at tænke over, hvordan at ændre livet til det bedre. Det var nødvendigt at handle. Løn er ikke betalt for måneder, og de penge, selv om de var store, købe i butikkerne havde intet. Men jeg ville også give uddannelse til børn. I løbet af dagen arbejdede jeg, så moonlighted, så hjalp den yngre at gøre de erfaringer og de ældre alter-syede kostumer: hun var involveret i en teatralsk cirkel. Så en ældre gift, født barnebarn, tiden er endnu mindre. Ideen om, at det er tid til at ændre dit liv til det bedre, bare ikke komme til mit sind.

Og så pludselig vokset ikke kun børn, men selv barnebarn. Jeg var ikke nødvendigt. Hvad jeg havde på det tidspunkt? Arbejde, som jeg blev reduceret, magre fordele og ... ensomhed. Ingen venner, ingen mand, ingen fremtidsudsigter.

Her spørgsmålet om, hvordan at gøre en forskel var ribben. Valget var lille: enten ændre eller et nervøst sammenbrud.

Jeg begyndte at handle latterlige og klodset, men handle.

For at starte kom Simoron. Der er et sådant sted. Hvis du beslutter at ændre din skæbne, start med ham. Der kan du løfte dit humør, finde venner. Og der er interessante sektioner: Vejen til rigdom, ønsker, nyttige og en masse andet. De kan lide og useriøst, men begyndelsen på den praksis, teknologi drømme, vil jeg bestemme for mig selv, hvad jeg præcis ønsker.

Nu ved jeg, hvordan man ændrer liv til det bedre. Har udarbejdet en liste over begær, veje deres gennemførelse. For at slippe af depression mediterede. Så tog han sig i hånden og begyndte at lede efter et job. Jeg var ikke længere 40 år, så at finde et godt sted var mere end svært.

Munter Simoron måtte ændre på de steder på, hvordan man korrekt søge job, og hvordan man kan organisere deres liv. Rådgivning af psykologer, sociologer, og arbejdsgivere har hjulpet mig: Jeg har et stort stykke arbejde. Og lad det være dit andet skridt: begynder at gøre, hvad der er behageligt.

Fordi dårligt humør til tider vendte tilbage, og venner og syntes ikke, om aftenen, jeg sad ofte på nettet. På et af de fora mødte jeg en mand. Vi har med ham om religion, var udtalelser ikke enig, vi argumenterede to uger. Så var han på en forretningsrejse til min by. Vi har fire år, blev gift.

Gøre det tredje trin: Få over dig selv, begynde at lede efter din soulmate. Ikke med det samme, men du vil finde hende. Og når folk har en favorit og en favorit job, er det fortsat kun at finde venner.

Vi har fornyet gamle venskaber, finde nye venner med samme interesser. Nogle af dem kom og gik, uden at efterlade spor i vores liv, nogen blev en nær ven.

Besøg gamle venner, finde nye. Efter alt, intet vover, intet vinder.

De, der ikke ønsker at søge job, nye venner, en elsket, men stadig undrende , hvordan du ændrer dit liv til det bedre kan rådgive som psykolog (dette er min første grad):

  • Vær ikke bange for at drømme. Må ikke begrænse din fantasi. Drømmen arbejdede regelmæssigt. Så de tanker materialisere, og drømme opfyldt. For at dette kan ske snart, gør et kort over begær.
  • Vælg formål, arrangere dem i prioriteret rækkefølge. Og er forpligtet til det, på trods af vanskelighederne. Gåture - altid kommer til slutningen.
  • Må ikke gøre, hvad du ikke kan lide. Bare gøre ting, du elsker, vil du være tilfreds med sig selv.
  • Du må ikke skære dig selv. Om aftenen, opsummering af dagen, lykønske dig selv for at være i stand til særligt. Planlæg i morgen. Dermed på en regelmæssig basis, vil du forstå, hvad du ønsker, og hvordan du ændrer liv til det bedre.
  • Forkæl dig selv med detaljerne for at nyde en masse.

Held og lykke til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.unansea.com. Theme powered by WordPress.