RelationerBrud af relationer

3 mænd, de er bedste venner.

Jeg er for meget blandet op i mit hoved. Jeg har ikke glemt, hvordan man føler, og lærte ikke at tænke. Og hvad de skal tænke, når i dette liv intet er klart, ud fra de ønsker, og de skridt til at gennemføre dem. Jeg har kæmpet med dette, men ikke i dag. Og i dag, jeg nu og derefter sende en tekstbesked til et par af adresse, den tredje bare ikke kender. Måske skulle vi sætte dem i en cirkel, så lad dem vide sandheden! For en person glæden ved nogen nyheder, og for nogen til at gøre ondt - mine blandede følelser! Og du har tre af mit liv til at snuppe arket! Men jeg siger ikke vilkårligt gå glip af, og sandsynligvis betale disse forvirrede tanker fra disse frygtelig tungt i mit hoved hver dag. Du kan ikke drømme om, selv i mine drømme modsætninger, og sagde i årenes løb, vil det være lettere. År har bragt kun behøver at nægte fra søde, svagt hjerte, og "den første voksne smerte af lykke." Hukommelse - det er det, der er tilbage fra min barndom, noget rent, ungdommelig og frisk. Tal er ikke tilladt for fremtiden. Kirtel at fange en kabine at skifte til noget blid, stof-feminin, hans lejlighed med ham en vidunderlig sex, følgende note du var gorgeous og hjerte, han i køkkenet, du er ude af døren. SMS aften hans bedste ven, "Godnat, soldat, kommer tilbage!", Nå, natten vil drømme den samme, som i lang tid ikke med os, for at finde, at vende tilbage, men han gav afkald venner, søger lykken i det fjerne fra de gamle steder! Gåture langs promenaden, jeg husker dine øjne, hår og indse, at intet af dette ønske. Dine drømme er omkring 40 kg på vægten, og det kan være, at nogen ville have til at lære alt, han bedt om at blive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.unansea.com. Theme powered by WordPress.