BilerLastbiler

Transport af landbrugsmaskiner, International transport

Min private erhvervsliv er i hastig vækst, så at sige - kan ikke klage, men jeg vil ikke være genert eller sige, at jeg opnået alt uden at belaste. Selvfølgelig ikke. Det var nødvendigt at investere kræfter og sjæl, starttidspunkt spise og sove, men det var det værd. Da der var behov for internationale leverancer af mine varer, var jeg sikker på, at jeg vil være i stand til at finde en pålidelig virksomhed, og han havde ret. International transport af gods - det var essensen af den videre udvikling af mine private forhold, så valget af performer havde nærmet sig mest læselige.

Kort sagt, transport overdimensioneret udstyr var det vigtigste udvælgelseskriterium. Jeg ønskede ikke at have problemer med transport af tunge maskiner, som forsinkelser og anden force majeure situation kan medføre betydelige tab, anslået millioner af rubler. Bare overdimensioneret gods rejser en række problemer forbundet med transport. Luftfartsselskabet har brug for at gøre turen plan for at beskytte sig mod sådanne forsinkelser så tæt en vej, den lav clearance af broen, og overvægt.

Heldigvis, jeg søgte hurtigt ud en pålidelig virksomhed. Har bidraget til en gammel kammerat, sendte han en besked med et link til virksomhedens side. Jeg, som en pragmatiker, jeg personligt sørge for, at entreprenøren er i stand til trofast forberede leverancen, så i slutningen af en kort samtale med manager på telefonen, gik han til kontoret. Og der startede det næste niveau af udvidelse af min virksomhed.

Min private virksomhed er hurtigt at få momentum, men jeg vil ikke være genert eller sige, at jeg i mit liv gjorde det uden anstrengelse. Dette er ikke tilfældet. Det var muligt at lave styrke og stædighed, nogle gange glemmer søvn og mad, men det var det værd. Når der var et behov for international transport mine varer, jeg håbede, at jeg var heldig at vælge en egnet virksomhed, og han havde ret. International fragt - at den indeholdt ideen om videreudvikling af mine private forhold, og derfor til valget af transportøren måtte tage den mest velovervejet.

Er der nogen der tror - international fragt transport, at det er vanskeligt for denne service? Det ser ud til ingenting, når jeg gik til den internationale handel arena, hvor konkurrencen, reglerne for erhvervslivet omsætning, og tillod ikke den mindste fejltrin. Absolut nødvendigt at præcisere, at sagen er kompliceret af specificiteten af lasten. Transport af tungt udstyr kræver en anden holdning, under hensyntagen til det store antal af elementer, der begynder med registreringen af de nødvendige licenser og for at identificere den mest hensigtsmæssige rute. Faktisk, jeg havde brug for en konstant transport af pladskrævende varer, så når du søger luftfartsselskab havde brug for en god struktur i transport, plus tilstedeværelsen af særlige enheder til transport af sådanne varer. Bare overdimensioneret gods skaber en masse problemer, der er forbundet med transport. Carrier tæller sti plan for at undgå problemer såsom en smal vej, en lille clearance af broen eller overvægt.

Generelt transport af overdimensioneret udstyr var det vigtigste udvælgelseskriterium. Der var intet ønske om at få problemer med levering af tunge maskiner, som forsinkelser eller andre uforudsete omstændigheder var i stand til at bringe den imponerende udgifter anslået enorme summer.

Heldigvis, jeg meget hurtigt fundet et passende selskab. Assist lang tid partner, sendt han et brev med et link til virksomhedens side. Der, jeg bemærkede straks et stort udvalg af tjenester, der har været forbundet med ikke-standardiserede varer transporteres: vejbygningsmaskiner og transport maskiner. Jeg, som en pragmatisk person vil personligt sørge for, at luftfartsselskabet er i stand til samvittighedsfuldt at organisere transporten, således at resultaterne af en kort samtale med manager på telefonen, gik han til kontoret. Og der begyndte et nyt niveau af udvikling af deres forretning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 da.unansea.com. Theme powered by WordPress.